FUNCIONAMENT

Els usuaris del menjador poden ser fixos o esporàdics. Els usuaris fixos paguen el servei mensualment mitjançant domiciliació bancària. Els usuaris eventuals han de comprar un tiquet a l'espai de l'encarregada de menjador, Maribel, a les 9 h. del matí de dilluns a divendres i dimarts a les 16,30 h. Els fulls d'inscripció al servei de menjador es poden demanar a consergeria. Els usuaris fixos en cas d'absència cal que avisin per telèfon. Per qualsevol consulta podeu trucar per telèfon a l’escola o enviar un email a menjadorbrasil@ebrasil.cat

02 de setembre 2020

AJUTS PER AL MENJADOR ESCOLAR DEL CURS 2020-21

  • El segon termini per a demanar un ajut menjador és del 7 al 20 de setembre de 2020. Un cop passat aquest termini, com en anys anteriors, hi haurà un període obert (per a nouvinguts i situacions sobrevingudes).
    Enguany les sol·licituds es faran de forma telemàtica, a través  d’aquest enllaç de la web del Consorci d’Educació de Barcelona (a partir del dia 7 de setembre podreu trobar operativa la aplicació). Això vol dir que NO hi haurà sol·licitud en paper.

    Un cop les famílies tingueu la sol·licitud impresa i signada, l’haureu de portar al centre, juntament amb la documentació ( en aquells casos que sigui necessària). Cal adjuntar documentació en aquests casos:

                      o   resolució d’acolliment,
                      o   valoració social dels serveis socials de fora de Barcelona,
                      o   bases de cotització de l’any 2019 de les treballadores de la llar
                      o   documentació justificativa d’altres ingressos que no estiguin recollits a la  sol·licitud i que no es puguin comprovar d’ofici.
     L’Horari del centre per portar la sol·licitud (ja emplenada i signada) i la documentació, si cal, serà:
           Del 7  al 10 de setembre: matins de 9:15h a 13:30h
           Del 14 al 22 de setembre: dilluns, dijous i divendres de 9:15h a 13:30h i  de 15:15h a 16h.