FUNCIONAMENT

Els usuaris del menjador poden ser fixos o esporàdics. Els usuaris fixos paguen el servei mensualment mitjançant domiciliació bancària. Els usuaris eventuals han de comprar un tiquet a l'espai de l'encarregada de menjador, Maribel, a les 9 h. del matí de dilluns a divendres i dimarts a les 16,30 h. Els fulls d'inscripció al servei de menjador es poden demanar a consergeria. Els usuaris fixos en cas d'absència cal que avisin per telèfon. Per qualsevol consulta podeu trucar per telèfon a l’escola o enviar un email a menjadorbrasil@ebrasil.cat

12 de setembre 2020

INFORMACIÓ INICI DE CURS

Benvingudes, famílies usuàries de menjador:

Us volem informar i/o recordar algunes qüestions:

La coordinadora de menjador, la Maribel, estarà al despatxet de sempre però per tal d’accedir a parlar amb ella haureu d’entrar per la porta lateral que hi ha a prop de la caseta de l’AFA, on arribareu rodejant l'edifici de l'escola PEL PATI. Volem  evitar les cues i les aglomeracions al passadís de  dins de l’edifici. 





Des del primer dia comptem  que es queden a dinar  tots els usuaris fixes del curs passat. Les comunicacions de les baixes les podeu comunicar per email i/o telèfon.
El  rebut de setembre es passarà conjuntament amb el rebut d’octubre, el dia 5 d’octubre,  i descomptarem  la part  de març que us havien de tornar.
Les famílies que siguin baixa enguany, tant de menjador com d’acollida, li tornarem en efectiu els diners a partir de la setmana del 21 de setembre.
Les  llistes de les beques de menjador estan a punt de sortir. Us informarem el més aviat possible.
Totes les famílies que hagin d’abonar en efectiu rebuts pendents del mes de març, caldrà que passin per l’escola quan abans millor. Abans de finals de setembre ha de quedar tot liquidat.
En breu us enviarem un altre document amb més informació del servei de menjador.
Salutcions
L'equip directiu